Eventyrteatrets Venner er en forening, hvis formål er at støtte Eventyrteatret. Vi er med til at muliggøre Eventyrteatrets store forestillinger ved bl.a. at arrangere hjælp fra en stor skare frivillige voksne. Vi giver økonomisk støtte og er med til at arrangere aktiviteter både i Eventyrteatrets regi og i Venneforeningens. Vi har i årenes løb forsødet tilværelsen for de eventyrlige børn ved altid at være med, når der skulle hjælpes, bæres og støttes. Altsammen for at give børnene og Eventyrteatret de bedste betingelser, når der skal gennemføres prøver og forestillinger.

1503815_10152096759538979_789690122_n

Vores vision er, at Eventyrteatret og Eventyrteatrets Venner er og bliver, stedet hvor mennesker i alle aldre kan mødes og opleve eventyrlige stunder. Skuespillet, teatret og fællesskabet er i centrum og der er plads til frie og kreative udfoldelser.

Hvis du gerne vil være en del af et kreativt fællesskab med fokus på skuespil og teater, så er Eventyrteatrets Venner det rette sted for dig! Ses vi?